Bodyscan

Een APK voor je vitaliteit

Maak een eind aan vage klachten of onzekerheid over je gezondheid. Met een preventieve scan kan ik al in een vroeg stadium verstoringen in je lichaam opsporen, meten en behandelen. Vaak nog voor er klachten optreden of aan de gang gaan met symptoombestrijding. Heb je al klachten, dan pakken we de oorzaak aan en gaan samen aan de slag met een behandelplan en preventieve maatregelen om erger te voorkomen.

Wat doet de Bodyscan?

Meten is weten. Ook de energie in jouw lichaam is nu net zo meetbaar als bloeddruk, hartritme, longfunctie en talloze andere lichaamsfuncties. Een Bodyscan maakt in enkele minuten duidelijk of jouw energieniveau hoog genoeg is om je lichaam gezond te houden. Is jouw lichaamsenergie toereikend? Dan zijn je cellen en immuunsysteem in principe in staat om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. Kom je tekort? Dan brengt de analyse de onbalans duidelijk in beeld en kan ik de te nemen maatregelen eenvoudig en effectief in kaart brengen.

Hoe werkt de Bodyscan?

Je krijgt twee sensoren op je enkels geplaatst. Binnen 8 minuten wordt er een nauwkeurige energetische meting uitgevoerd, waar je niets van voelt. Met speciale software worden deze gegevens omgezet in getallen en grafieken, die je therapeut daarna uitgebreid met je doorspreekt. 

Je bent gezond als je lichaamsenergie ook in balans is, voor nu en in de toekomst.

Wil je weten wat de bodyscan voor jou kan betekenen, een afspraak maken voor een preventieve bodyscan of een persoonlijke behandeling?

 

 

Disclaimer: Bij medische klachten neem contact op met je fysiotherapeut of huisarts.