Bodyscan

Vage klachten. Hoe kom je er af?

Hoe komt het toch dat je zo snel moe bent, steeds weer hoofdpijn hebt, of zo snel geïrriteerd bent? Waarom heb je de hele tijd een opgezette buik of merk je dat je al tijden geen zin hebt in seks?

We hebben allemaal wel eens een slechte dag. Maar als je structureel last hebt van vage klachten -waar je huisarts ook geen antwoord op weet en maar weer medicatie voorschrijft-, dan is er misschien wat anders aan de hand. Het kan betekenen dat je een verstoring in je lichaam hebt en er gifstoffen achterblijven. Gifstoffen worden vaak veroorzaakt door stress, leefomgeving, mentaal emotionele disbalans en tekorten aan goede voedingsstoffen. Ze kunnen de reden zijn dat je slecht slaapt, een onregelmatige stoelgang hebt of je je zo labiel voelt.

Een bodyscan maakt je klachten visueel

Meten is weten. Door de energie in je lichaam te meten met de Vitalfeld bodyscan, wordt in enkele minuten duidelijk of je cellen en immuunsysteem in staat zijn om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. De bodyscan maakt je klachten letterlijk visueel omdat je precies kunt zien waar in je lichaam verstoringen zitten. Zo kunnen blokkades in je lymfen of darmontstekingen verklaren waarom je je zo vaak neerslachtig bent bijvoorbeeld.

Gelukkig kan je lichaam de meeste blokkades zelf opruimen. Door je leefstijl aan te passen geef je dat proces een extra duwtje. Door wat vaker naar buiten te gaan bijvoorbeeld, meer water te drinken of extra veel vezels te eten.

Waarom is een bodyscan een goed idee

  • Je ziet letterlijk waar verstoringen in je lijf zitten
  • Blokkades worden direct behandelt een aangepakt
  • Je kunt toekomstige klachten voor zijn
  • Je krijgt praktische leefstijladvies op maat, dat je helpt om je gezondheid op peil te houden
  • Omdat je snel vooruitgang ervaart, maak je steeds makkelijker gezonde keuzes
  • Gemiddeld zijn 3 behandelingen voldoende om je weer goed te laten voelen

Wat cliënten over mij zeggen

“Petra luistert goed, geeft feedback en oplossingen maar oordeelt niet. Ik voel me veilig bij haar.”

Ik liep al tientallen jaren rond met ondefinieerbare problemen en ongemakken met mijn ontlasting. Petra had me eerder al eens geholpen bij het stoppen met roken. Dat was helaas niet gelukt, maar ik vond haar altijd een kundig en integer persoon. Via sociale media kwam ik haar op het spoor en schreef of ze een oplossing wist voor mijn hardnekkige kwalen. Petra vertelde me over de bodyscan. Meten is weten, dat is echt mijn ding. Maar ook had ik wel vertrouwen in haar als persoon en in haar kennis en kunde over lichaam en geest. De resultaten na de 1e scan gaven aan dat het op diverse punten in mijn lijf mis was maar wel te behandelen met een andere leefstijl. Petra adviseerde me om naast vitamine D ook omega 3 te slikken. Daarnaast spoorde ze me aan meer water te drinken en wat te minderen met alcohol. Het bleek effectief en motiveerde me om vol te houden. Met als resultaat dat ik niet alleen fysiek maar ook mentaal veel beter in mijn vel zit.

Hermann

“Dit is een periodieke apk voor je lichaam dat klachten kan voorkomen.”

Toen Petra me over de bodyscan vertelde, vond ik dat direct Interessant. Ik heb zelf een orthomoleculaire praktijk dus weet veel over gezondheid, maar dat betekent niet dat ik klachtenvrij ben. Ik zat in de voorfase van de overgang, was vaak moe en had ook nog corona gehad. Het apparaat wat Petra gebruikt is zo geavanceerd dat ik wel benieuws was naar de scan. Vaak weet je wel wat er aan de hand is, maar je moet het wel te horen krijgen. Ik geloof in meten is weten en vind ik het fijn om een andere specialist te kunnen raadplegen, want ook ik heb blinden vlekken. De bodyscan laat heel accuraat en nauwkeurig zien waar verstoringen zitten. Petra geeft praktische adviezen op maat, kijkt verder dan alleen naar fysieke klachten maar dringt niets op. Bovendien legt ze de zaken uit in begrijpelijke taal en voelt ze goed aan wat de scanuitslag met je doet. Als je goed voor jezelf wil zorgen is een bodyscan iets wat je jezelf zeker mag gunnen maar ook klachten kan helpen voorkomen.

Mary-Ann

Ik ben eigenlijk altijd geïnteresseerd in gezondheid, sporten, bewegen, eten en bovendien erg nieuwsgierig van aard. Dus toen jij over je bodyscan vertelde was ik direct getriggerd. Dat wilde ik wel eens ervaren.

Ik vind een goede gezondheid een groot goed. Zo niet het grootste goed. Maar er zijn altijd factoren die onze gezondheid kunnen beïnvloeden, zonder dat we het in de gaten hebben of dat we weten waar in ons lichaam een verstoring zit.

Meten is weten dus maakte ik in augustus vorig jaar een afspraak voor een scan. En die scan was zo gepiept, alsof ik mijn bloeddruk liet meten. Aansluitend ging je met me zitten en kreeg ik een uitgebreide terugkoppeling van je over hoe de vlag erbij hing. Mijn organen, bloedvaten- en zenuwbaanstelsel; alles kwam aan bod. Je gaf me een heldere toelichting waardoor ik direct inzicht kreeg in waar ik wat tekortkwam en waar het goed ging. Gelukkig zag het er allemaal best goed uit, maar op sommige punten viel nog wel wat te verbeteren. Fijn dat je kon vertellen wat ik eraan kon doen, want klachten wil ik natuurlijk graag voorkomen. Je advies was helder en prima op te volgen en ik was weer wat wijzer geworden over mijzelf. 2 maanden geleden heb je opnieuw een scan bij me uitgevoerd en de onbalans die er op sommige plekken was via het apparaat direct kunnen behandelen.

Jouw bodyscan kan ik van harte aanbevelen aan iedereen die meer wil weten over zijn of haar energieniveau en lichaamsfuncties, én wil weten wat je kunt doen om je lichaam gezond te houden.

Persoonlijk zie ik zo’n scan als een periodieke controle en onderhoud van mijn lichaam. Dat geeft me rust en voelt fijn. Ik kijk dan ook uit naar onze volgende scanafspraak.

Petra van Bohemen | Brandinc.

Petra

Disclaimer: Bij medische klachten neem contact op met je fysiotherapeut of huisarts.