Bodyscan

Een APK voor je vitaliteit

Maak een eind aan vage klachten of onzekerheid over je gezondheid. Met een preventieve scan kan ik al in een vroeg stadium verstoringen in je lichaam opsporen, meten en behandelen. Vaak nog voor er klachten optreden of aan de gang gaan met symptoombestrijding. Heb je al klachten, dan pakken we de oorzaak aan en gaan samen aan de slag met een behandelplan en preventieve maatregelen om erger te voorkomen.

Wat doet de Bodyscan?

Meten is weten. Ook de energie in jouw lichaam is nu net zo meetbaar als bloeddruk, hartritme, longfunctie en talloze andere lichaamsfuncties. Een Bodyscan maakt in enkele minuten duidelijk of jouw energieniveau hoog genoeg is om je lichaam gezond te houden. Is jouw lichaamsenergie toereikend? Dan zijn je cellen en immuunsysteem in principe in staat om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. Kom je tekort? Dan brengt de analyse de onbalans duidelijk in beeld en kan ik de te nemen maatregelen eenvoudig en effectief in kaart brengen.

Hoe werkt de Bodyscan?

Je krijgt twee sensoren op je enkels geplaatst. Binnen 8 minuten wordt er een nauwkeurige energetische meting uitgevoerd, waar je niets van voelt. Met speciale software worden deze gegevens omgezet in getallen en grafieken, die je therapeut daarna uitgebreid met je doorspreekt. 

Je bent gezond als je lichaamsenergie ook in balans is, voor nu en in de toekomst.

Wil je weten wat de bodyscan voor jou kan betekenen, een afspraak maken voor een preventieve bodyscan of een persoonlijke behandeling?

Ik ben eigenlijk altijd geïnteresseerd in gezondheid, sporten, bewegen, eten en bovendien erg nieuwsgierig van aard. Dus toen jij over je bodyscan vertelde was ik direct getriggerd. Dat wilde ik wel eens ervaren.

Ik vind een goede gezondheid een groot goed. Zo niet het grootste goed. Maar er zijn altijd factoren die onze gezondheid kunnen beïnvloeden, zonder dat we het in de gaten hebben of dat we weten waar in ons lichaam een verstoring zit.

Meten is weten dus maakte ik in augustus vorig jaar een afspraak voor een scan. En die scan was zo gepiept, alsof ik mijn bloeddruk liet meten. Aansluitend ging je met me zitten en kreeg ik een uitgebreide terugkoppeling van je over hoe de vlag erbij hing. Mijn organen, bloedvaten- en zenuwbaanstelsel; alles kwam aan bod. Je gaf me een heldere toelichting waardoor ik direct inzicht kreeg in waar ik wat tekortkwam en waar het goed ging. Gelukkig zag het er allemaal best goed uit, maar op sommige punten viel nog wel wat te verbeteren. Fijn dat je kon vertellen wat ik eraan kon doen, want klachten wil ik natuurlijk graag voorkomen. Je advies was helder en prima op te volgen en ik was weer wat wijzer geworden over mijzelf. 2 maanden geleden heb je opnieuw een scan bij me uitgevoerd en de onbalans die er op sommige plekken was via het apparaat direct kunnen behandelen.

Jouw bodyscan kan ik van harte aanbevelen aan iedereen die meer wil weten over zijn of haar energieniveau en lichaamsfuncties, én wil weten wat je kunt doen om je lichaam gezond te houden.

Persoonlijk zie ik zo’n scan als een periodieke controle en onderhoud van mijn lichaam. Dat geeft me rust en voelt fijn. Ik kijk dan ook uit naar onze volgende scanafspraak.

Petra van Bohemen | Brandinc.

Petra

 

 

Disclaimer: Bij medische klachten neem contact op met je fysiotherapeut of huisarts.