De rite van de baarmoeder

Hervind je vrouwelijke creatiekracht

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. In een workshop van drie uur ontvang je de Rite. Dit is een ritueel die vrouwen aan elkaar doorgeven. Petra heeft in 2016 voor het eerst de Rite ontvangen van sjamane Ursula Aerts. Als je de Rite hebt ontvangen, mag je hem ook weer doorgeven aan andere vrouwen. 

Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.
Dit geldt voor alle vrouwen.

Angst Loslaten

Dat is makkelijk gezegd, maar hoe dan? Die vraag krijg ik regelmatig.
De rite van de baarmoeder is een mooi ritueel waarin ik vrouwen begeleid om angst en verdriet los te laten. Wij vrouwen zijn geneigd om angst op te slaan in onze buik. Hierdoor is er geen ruimte voor nieuwe dingen.
Momenteel is er veel angst en onzekerheid, wil jij die ook loslaten? Kom dan naar de eerst volgende rite toe.
Ik geef hem weer door in Lunteren op donderdagavond 28 oktober van 19-22 uur. Daarna geef ik hem op vrijdag 19 november (volle maan) in de middag en in de avond.
Jouw investering in meer vrijheid is 47 euro. Doe je mee?
Onbevangen heb ik deelgenomen aan deze bijzondere rite, die Petra op een hele prettige en rustige wijze doorgeeft. In een prachtige omgeving, met mijn blote voeten in het gras heb ik mogen voelen, afscheid nemen en loslaten en mij verbonden gevoeld met mijn “sisters”. Dankjewel Petra.
Deborah

Het ritueel

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Ik heb onlangs de rite van de baarmoeder morgen ervaren onder de zachte, liefdevolle en professionele leiding van Petra Zwemmer. In een veilige bedding heb ik heling van mijn vrouwzijn mogen ontvangen. Ik ben er nog stil van. Ik raad elke vrouw deze workshop aan.

Yvonne

De historie

Gedurende deze ceremonie ontvang je de Rite van de Baarmoeder. Aan het einde van het filmpje (hieronder) zie je hoe dat er uit ziet. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht.

Maak een afspraak voor jouw ceremonie:

Bel 0648345635 of mail petra@puurpeet.nl

 

De plek waar ik de rite geef is in Lunteren, het middelpunt van Nederland. We komen bij elkaar in een prachtige yurt. 

De groep is 8-12 vrouwen, waardoor er voldoende ruimte is voor jouw proces.