Reiki 1

Reiki betekent letterlijk universele energie.

Je leert hier de basis Reiki, waarbij je Reiki op jezelf kan toepassen. Wanneer je pijn hebt, stress ervaart, kun je snel connectie maken met jezelf, waardoor je de rust hervindt. Ik volg de oorspronkelijke methode van Mikao Usui.

Reiki versnelt elk proces, fysiek, emotioneel, spiritueel. Ook zet het zelfhelend vermogen weer aan het werk. Reiki heelt dus niet, dat doet je lichaam zelf. Dat vermogen staat soms stil, werkt even niet, Reiki geeft het een zetje.

Groepsgrootte is tussen de 4 en 8 personen.

De cursus is twee dagdelen, plus een terugkomavond:
Locatie: Vijfhuizen
Datum:  in overleg

Uitwisselavond op 28 september. Wil je Reiki eens ervaren? Heb je ooit eens een Reiki cursus gedaan. Kom dan naar de uitwisselavond in Vijfhuizen. Inloop om 19 uur. Geef je op via de app op 06-48345635

Elke maand organiseer ik op de laatste woensdagavond een uitwisselavond. Afhankelijk van de hoeveelheid mensen staan er een, twee of drie massagetafels. 

Om elke tafel zitten of staan dan drie, vier of vijf mensen die reiki geven. Heb je nog geen Reiki cursus gevolgd, ook dan leg je je handen op degene die op tafel ligt.

 

Afgelopen weekend ben ik ingewijd in de rijke methode van Reiki door Petra Zwemmer. Intussen heb ik het een aantal keer uitgeprobeerd op mijn paarden, honden en een paar dierbaren. De uitwerking heeft mijn verwachtingen overtroffen! Zo tof
Bij mijn paarden zag ik dat ze binnen 30 seconden ontspannende en voelde mijn handen de plekken warm worden. Echt bijzonder.
Het idee is dat ik energie geef. Juist in deze bijzondere tijd en in dit seizoen heel fijn om te doen en te ontvangen.
Carina